Türkiye'nin Ticaret Rehberi ile firmanızı nasıl kolayca tanıtabilirsiniz.

Türkiye'nin Ticaret Rehberi sizi Dünya'ya taşımak için bir çok özelliğe sahiptir. Sizde Ticaret Rehberi'ne üye olarak bu özelliklere sahip olabilirsiniz.
Üyelik sayfanızda kullanızı adınızla giriş yapıp, herşeyi güncelleyebilirsiniz, ilave olarak ,2 adet cep telefonu, 2 adet Telefon Numarası, Firma Adresi, Fax Numarası, E-Posta Adresi ve İnternet Sitesi, sosyal medya hesapları ekleme imkanı ile, firmanızın profesyonelliğini gösterebilirsiniz. Ayrıntılı bilgiyle donanan müşteri, sizin işinizi ciddiye aldığınızdan emin ve gerekli ön bilgileri edinmiş olarak, otomatik olarak sizi tercih eder!
Üyelik sayfanızda, firmanıza ait fotoğraf galerisi,  navigasyonla uyumlu harita bilgileri,  firmanızın videosu ve firmanıza ait ilanlar yayınlayarak, satış gücünüze güç katarak, en güzel şekilde tanıtımınızı yapabilirsiniz. Artık; günümüzde insanlar izleyerek ve duyarak bilgilenmeyi tercih ediyor; video ve fotoğraf içeriği olan bir firma, yalnızca navigasyonda değil, akıllarda da kalıcı bir yere sahip firma oluyor.
Müşterinizin harcadığı enerjiyi ne kadar azaltırsanız, sizin için harcayacağı parayı da o kadar arttırabilirsiniz. ALTIN Üyelik ile  müşterinin aradığını, aramadan bulmanızı sağlayan, internetten ürün ekleme seçeneğine de kavuşmuş olacaksınız. Ayrıca, bu bölümde ürün yerine,  referanslarınızı girerek, ziyaretçilere daha detaylı bilgi verebilirsiniz.
Üyelik sayfasında, yayınlayacağınız firma detay bilgileri ile kendiniz hakkında geniş bir bilgi sunabilir ve Altın üyeliğiniz Vip üyeliği ek yaparak, ana sayfada daha büyük şekilde firmanızın farkedilmesini ve sektörlerde de en yukarda firmanızın gözükmesi sağlanacaktır.
Eğer internet dünyasında,firma prestijinizi herkesin duyacağı ve göreceği bir konuma getirmeyi istiyorsanız?.. Dijital dünyanın, ticaret için ne kadar önemli olduğunu biliyorsanız, sizi de Türkiye’nin Ticaret Rehberi’ne bekleriz.














Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Markalaşma'nın Temelleri Nelerdir. Nelere dikkat etmek gerekir.