Çeşitli ilanlar vermek için hangi siteleri kullanabiliriz

internnet dolaşıyor ve bir şeylerin ilanını vermek istiyorsanız ve nerey nasıl vereceğinizi henüz bulamadınız ise size yol göstermek isteriz.
İş, eleman, personel ilanı verme
Hürriyet, Sabah, Posta, Zaman vd, seri ilan sayfalarında verdiğiniz ilanlar gibi artık internette de verebilirsiniz. Eğer bu ilanlardan vermek istiyorsanız, vasıflı veya vasıfsız eleman ilanı, sekreter ilanı, aşçı ilanı, şöför ilanı, pazarlamacı ilanı, güvenlik görevlisi ilanı, mimar, mühendis, satış elemanı ilanı, doktor, hasta bakıcı, yardımcı, ütücü, tekstil atölyesine remayözcü, dikişçi, usta vb teknik personel gibi gazeteye iş ilanı vermek istiyorsanız ilan ekle yazan bu yeri tıklayınız.
Ev, arsa, yazlık, emlak ilanı verme
Satmak veya kiraya vermek istediğiniz ev, arsa, daire, işyeri, tarla, büro, yazlık, dağ evi, bağ evi, dükkan, depo vasfında gayrimenkulleri, her tür emlak ilanlarınızı gazetelerin seri ilan sayfalarında olduğu gibi emlak ilanı vermek için küçük ilan tıklayın.
Kısa zamanda satmak yada kiralamak istediğiniz ev, yazlık veya villanızı gazeteye seri ilan vererek sonuç elde edebilirsiniz.
Satılık oto – araç -araba ilanı vermek istiyorsunuz, Sırası ile Hürriyet gazetesi satılık vasıta ilanları, Sabah gazetesi satılık oto ilanları, Posta gazetesi satılık araba ilanı sayfalarını incelediniz ve aynı şekilde vermek istiyorsanız . O halde sizde, Satılık araba ilanları için tıklayınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Markalaşma'nın Temelleri Nelerdir. Nelere dikkat etmek gerekir.