Gökçe Sigorta Alanya Axa sigorta

Genel anlamıyla risk yönetimi olarak tanımlanan sigortacılık günümüzde çok geniş bir yelpazeye hizmet etmekte olup gelecekte doğabilecek her türlü hasarın karşılanması amacıyla hizmet veren sektörün temel prensiplerine hizmet veren Gökce Sigorta Alanya’da 1990 yılında sanayi sitesi girişinde bulunan Gökce Oto galeride “İnan Sigorta” acenteliği ile küçük ölçekli bir işletme olarak hizmetlerine başladı.

1993 yılında Küçük ölçekli bir işyeri olarak faaliyetine devam ederken sektörde çok iyi bir konuma sahip olan “İsviçre Sigorta” acenteliğini aldı.İsviçre Sigorta acenteliği alınarak başarı ile yürütülen İnan Sigorta acenteliği bırakıldı.Buradaki hizmetleriyle Sigortalılarına önce Güveni garantiledi. Genişleyen müşteri portföyüne alt yapının yetersiz gelmesi üzerine daha iyi hizmet verebilmek için Şekerhane Mah. Cuma pazarı civarında Merkez büro açıp buraya taşınarak hizmetlerine devam etti. Buradaki hizmetlerine devam ederken çevreden gelen yoğun talep üzerine tali acentelik vermeye başladı.

Sadece Elementer branşta hizmet veren şirketimiz,2002 yılının Kasım ayında “İsviçre Hayat Sigorta” acenteliğini de alarak Hayat ve Sağlık branşlarında da hizmet vermeye başladı.

Zamanla artan müşterilerimize hizmet binamızın yetersiz gelmesi ve eleman sayımızın artması üzerine;

5 Eylül 2003 de 3 katlı plaza halinde olan şu an da şube olarak hizmet verdiği yeni binasına taşındı. Her geçen büyüyen müşteri portföyümüze; yılların deneyimi ve güveniyle her zaman kaliteli iyi bir hizmet sunmaya çalışan şirketimiz; sektörün güçlü şirketleri ile çalışmayı tercih etmiştir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yeni Trend Ev Eşyaları