hancı alanya

hancı pastanesi alanya da 4 noktada hizmet vermektedir.Uzun ve güzel bir öyküye sahip Hancı pastanesi yıllardır Alanya'da yaşayan herkese hizmet vermektedir. Bugün Alanya pastacılık sektöründe Hancı özgün kimliğinde marka olması yenilikçi, kaliteden ödün vermeyen anlayışının sizler tarafından takdir edilmesiyle mümkün olmuştur. 
Güveninize laik olmak, sizlerin tatlı ve unlu mamullere olan düşkünlüğünün bilinciyle kalite çizgimizi geliştirmekteyiz. 

Hancı pastanesi ilkleri gerçekleştirmek için 1996 yılında Hacet caddesinde hizmete başladı.
Hancı Alanya' da pastanecilik anlayışının köklü biçimde değişmesine öncülük etmiştir. 
Hancı pastane vitrinlerinin sadece bir kat çeşit pasta, turta ve tatlıyla sınırlı kalmaması gerektiği bilinciyle yeni çeşitler, yeni damak lezzetlerini sevgili müşterinin hizmetine sunmaktadır. 

Damağınızı tatlandıracak yada doyuracak sınırsız ürün çeşitlerine sahiptir. Pastanelerimizde aklınıza bile gelmeyecek her çeşit ürünler bunların yanında olurda hayallerinizi dostluğumuzla paylaşmak isterseniz her türlü figürlü pasta ( Doğum günü, Mezuniyet, Düğün) çeşitleriyle de sizlere hizmet vermektedir. 

Yenilenen müşteri portföyümüzü karşılamak amacıyla 2001 yılında Atatürk Caddesi üzerinde ikinci şubesini Alanya ve Alanya'da yaşayan halkın hizmetine açtı. Gelişen ve değişen Alanya'da pastacılık sektöründe ciddi rekabetler yaşanırken Hancı dürüst, işini hakkıyla yapan ve sektörde başarısını kanıtlamış olmanın verdiği güven, müşterilerden aldığı destekle kendi mutfağında büyütmek amacıylada 2007 yılında Otogar Hancı şubesini faaliyete geçirdi. 

450 m2 mutfak, depolar, üretim tesisleri ile Akdeniz bölgesinin en büyük imalathanesi ve fırınlarından oluşan bir tesis kurdu. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yeni Trend Ev Eşyaları