Google my business yada diğer adı ile benim işletmem de firma ekleme

İnternette firmanızı kayıt etmenin değişik yolları var bunlardan birisi Ticaret rehberi gibi firma rehberi gibi internet siteleri yada Google my business'dır.
Google my business, işletmenizin Google Arama ve Google Haritalar'da nasıl göründüğünü yönetmenizi sağlayan ücretsiz bir araçtır. Bu, işletme adınızı, yerinizi ve saatlerinizi eklemeyi içerir; müşteri incelemelerinin izlenmesi ve yanıtlanması; fotoğraf ekleme; insanların nerede ve nasıl aradığını öğrenmek ve daha fazlası.

Yerel SEO’ya yeni başlıyorsanız, Google My Business listeniz erken çabalarınızı yoğunlaştırmak için harika bir yerdir. Ne de olsa, insanlar kendilerine yakın bir ürün veya hizmeti aradıklarında, genellikle bir satın alma işlemine çok yakınlar - yerel bir arama yapan iki kişiden biri ("yanımda onarım izle" diye düşünüyorum) o gün bir mağazayı ziyaret ediyorlar. Bu nedenle, Google’da arama yapan kişilerin mümkün olduğunca doğru, eksiksiz ve en iyi duruma getirilmiş olduğunu gösteren işinizle ilgili bilgiler önemlidir.

Google My Business hesabınızı nasıl oluşturacağınızı öğrenmek, işletmenizi doğrulayın ve girişini olabildiğince güçlü hale getirin, okumaya devam edin.

Bir hesap oluşturun ve işinizi talep edin
İşletmenizi doğrulayın
Girişinizi optimize edin
Google my business uygulamasını indirin
Google My Business, Google Rehber ve Google+ arasındaki farkı öğrenin

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yeni Trend Ev Eşyaları