Türkiye'de her 5 internet kullanıcısından 4'ü alıma yöneliyor.

Bir işletmenin bütün bilgileri bulunsun diye artık eskiden olduğu gibi kitapçılarda bulunması için baskı yapılması veya da belirli bir tutarları büyük reklam giderlerini belirlemesi Eski Günlerde kaldı.

 Bugünlerde küçük işletmeler kendilerini birden fazla veya birçok internet üzerinde bulunan Türkiye ticaret rehberi gibi sitelerde listeleme imkanları var. Dolayısıyla Şimdi bunu düşünün Türkiye'de 5 tüketiciden artık dördü şimdi yerel İşletmeleri bulmak için arama motorlarına kullanıyor.

Belki de daha önemlisi akıllı telefonla yerel arama yapanların geçen sene %50 si iken bu sene yüzde yetmiş beşi söz konusu İşletmeyi ziyaret etmekte ve yüzde 25'i ya da yüzde 15'i arasında ki bir oranla alım işlemini gerçekleştirmektedir.

işletmenizin internet te kolay bulunduğundan emin olmak için işletmenizin listelenmesi için arama motorlarını ziyaret edip buralarda arama yapabilirsiniz. Peki bu listelemeler de firmanızla ilgili neler eklemelisiniz müşterilere hizmet verdiğiniz çalışma saatlerini ürün bilgilerini işletmenin yerini yol tarifini ve daha birçok özelliği eklemeniz faydalı olacaktır.

Bunun için kullanabileceğiniz bir çok ticaret rehberi siteleri mevcut internette, sizde bu siteleri kullanarak firmanızı internet ortamına ve dolayısı ile Dünya'ya açabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yeni Trend Ev Eşyaları